torsdag 16 juni 2011

Temafest: Bondgård!


Temafester är fantastiskt kul. Människor mår bra av att toka sig lite då och då och inte minst av att få skratta. Fyller du jämt, planerar inflyttningsfest eller bara vill fira den underbara svenska sommaren- passa på att sätta ett tema på festen för garanterad succé! När gästerna anländer i sina kreationer så blir det en automatisk isbrytare och folket har roligare ända från festens början.
För några veckor sen, var jag på en underbar tillställning i Hälsingland. Temat var bondgård och passade omgivningarna helt perfekt. Gästerna fick därefter tolka klädseln precis som de själva ville. Detta härliga initiativ resulterade i en salig blandning av kreatur, plus en vetrinär, en blomma, en morot, mjölkpigor och bönder. En bångstyrig tjur hade hyrts in dagen till ära och festdeltagarna turades om att försöka tämja den så gott det gick. Det blev dessutom tipsrunda om födelsedagsbarnet, "Fånga mössen på ladugården-leken", massa god mat och givetvis dans på logen.

Följande prudukter med bondtema hittar ni på Party Queen: gristryne, grisöron, Sverigeklänning, traktorballong, kodräkt med eller utan spenar, hillbillyperuker, mustascher, kattöron, kattsvans, kattögonfransar, musnos, hönsnäbb, kaninöron, kanintänder, nyckelpigespröt, bispröt, tandsvärta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar